ZAŠTO ORGANSKI PROIZVODI ZA KOSU?

leonor greylKozmetički se proizvodi upotrebom u velikom postotku apsorbiraju u organizam preko kože. Tradicionalni ili sintetički proizvodi za kosu sadrže sastojke poput parabena, koji osim što mogu poremetiti normalni homonski status organizma, dokazano povećavaju rizik od razvoja karcinoma. Iako kemijski i sintetički proizvodi mogu dati sjaj i mekoću Vašoj kosi, nisu dobri za dugotrajno korištenje. Ovi proizvodi mogu uzrokovati alergije i isušivanje vlasišta, a dlaku učiniti lomljivom i podložnom daljnjim oštećenjima.

Organski proizvodi za kosu su BEZ alergena, bez parabena, sulfata i kancerogenih sastojaka. Oni ne samo da osiguravaju trenutnu regeneraciju i restrukturiranje kose, već omogućavaju i njezino lakše stiliziranje. Od osobite je važnosti njihov dugoročan utjecaj na zdravlje kose i vlasišta.

Organski proizvodi za kosu koji primjerice sadrže propolis sprječavaju na sasvim prirodan način stvaranje peruti i smiruju upalu i svrbež, bez mogućnosti pojave popratnih alergijskih reakcija. Organski proizvodi koji sadrže manketi ulje imaju nevjerojatnu hidratantnu moć i sposobnost dubinske revilitalizacije dlake, kojoj vraćaju sjaj i elastičnost.

Zaključno, organski proizvodi za kosu osigravaju zdravlje Vaše kose, održavajući je pritom i sjajnom i lijepom.