O Nama

S četiri moderne europske klinike smještene u Skoplju, Beogradu, Zagrebu i Istanbulu, 101 Hair Clinic je jedan od vodećih centara protiv ispadanja kose i za stimuliranje ponovog rasta kose.

Međunarodno educirani specijalistički tim trihologa, dermatologa, plastičnih kirurga i medicinskih terapeuta stoji Vam na raspolaganju za učinkovito rješavjanje Vašeg problema.

Digitalna dermatoskopija sa suvremenim trihološkim softverom omogućuje postavljanje pravilne i točne dijagnoze, što je ključno za tretiranje problema s ispadanjem kose.

about
about

Tretmani koje koristimo u svojim klinikama odobreni su od strane američke Agencije za hranu i lijekove – FDA kao sigurni, najsuvremeniji i isključivo učinkoviti tretmani protiv ispadanja kose.

Svi proizvodi koje Vam naš medicinskim tim preporučuje u terapiji znanstveno su dokazano učinkoviti, te100% prirodni i bez ikakvih štetnih učinaka po Vaše zdravlje.

Tisuće uspješnih priča naših zadovoljnih pacijenata, potkrijepljenih velikom kolekcijom prije-poslije fotografija, svjedoče o stručnosti naših liječnika i uspješnosti naših tretmana i proizvoda u liječenju ispadanja kose.

ŠTO JE TO ŠTO NAS ČINI VODEĆOM MEĐUNARODNOM KLINIKOM PROTIV ISPADANJA KOSE?
  • 101 Hair Clinic jedine su klinike za liječenje ispadanja kose koje svojim pacijentama nude dokazano djelotvorne proizvode i klinički odobrene tretmane. To znači da naši pacijenti dobivaju sve potrebne preparate i tretmane u našoj klinici. Koji preparat je najadekvatniji za Vas, odnosno koji tretman bi Vama naši doktori preporučili ovisi o dijagnozi koju će naši liječnici postaviti na temelju trihološke analize Vaše kose i vlasišta.

  • Za svakog se pacijenta izrađuje individualni plan terapije, kako bi se zajamčio maskimalan učinak u rastu kose. Uz kućnu upotrebu lokalne terapije, naši liječnici mogu Vam preporučiti i adekvatni klinički tretman koji se provodi u našoj klinici, a s ciljem postizanja optimalnih rezultata.

  • Naši specijalisti prate napredak u Vašem liječenju putem besplatnih mjesečnih kontrola, kako bi osigurali najbolje moguće rezultate.

  • U slučaju uznapredovalog stupnja prorijeđenosti, najbolje bi rješenje bila transplantacija kose. Transplantaciju kose izvode naši vrhunski plastični kirurzi s dugogodišnjim iskustvom – akreditirani članovi ISHRS-a – International Society of Hair Restoration Surgery.

  • Na kraju aktivnog tretmana naši Vam specijalisti prezentiraju postignute rezultate usporedbom Vaših fotografija od prve do posljednje kontrole.

  • 101hair.hr je jedan od vodećih svjetskih internet portala protiv ispadanja kose – posvećeni smo svakodnevnom ažuriranju informacija koje se tiču najnovijih istraživanja, studija, inovacija i ostalih informacija povezanih s ispadanjem kose, mogućnosti i učinkovitosti novih tretmana, uključujući i mogućnost pravovremene prevencije ispadanja kose putem savjetovanja i stručnih preporuka.